İzmir Vize

Detaylı Bilgi: 0232 441 20 14

Birleşik Arap Emirlikleri Vizesi

Birleşik Arap Emirlikleri Vizesi İçin Gerekli Olan Belgeler;

Birleşik Arap Emirlikleri Vize Tipleri

Vize İşlemleri

Sharjah Vizesi
Gerekli Evraklar

PASAPORT: Seyahatin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği olan pasaport. (Pasaportunuzun 2. ve 3. sayfalarının (Fotoğraflı sayfa) taranmış hali tarafımıza mail yolu ile gönderilmelidir.)

FOTOĞRAF: Son 6 ay içerisinde çekilmiş, 1 adet vesikalık fotoğraf. (Fotoğrafınızın taranmış hali tarafımıza mail ile gönderilmelidir.)

İLAVE EVRAKLAR:

  • Nüfus cüzdanı. (Ön ve arka olarak taranmış hali tarafımıza mail ile gönderilmelidir.)
  • İkamet adresiniz.
  • Mail adresiniz.
  • Telefon numaranız.
  • Mesleğiniz.
  • Evli iseniz eşinizi adı soyadı.

*Konsolosluk gerekli gördüğünde ek evrak talebinde bulunabilir.

**Detaylı bilgi için 0 232 441 20 14 numaralı telefonumuzu arayınız.

Birleşik Arap Emirlikleri Vizesi - Önemli Notlar

  • BAE Vizesi için evraklarınızı göndermenize gerek yoktur. Sadece tarafımıza mail yolu ile taranmış olarak göndermeniz yeterlidir.
  • BAE Vizesi geçerliliği vize onaylandığı gün itibari başlar.
  • Vize, 58 gün boyunca geçerlidir. 58 gün içinde yolcu BAE'ne giriş yapmalıdır.
  • Alınan vize tek girişlidir.
  • BAE’ne giriş yapılan tarihten itibaren 29 gün kalış izni vardır.
  • Yolcuların 29 gün sonunda BAE’den çıkış yapmaması durumunda her yolcu için 3.000 USD cezai yaptırım uygulanmaktadır.
  • Yeşil pasaport ve diplomatik pasaport sahipleri vizeye tabi değildir.
  • Yabancılar için en az altı aylık oturum izni olması gerekmektedir. (Irak, Suriye ve Filistin pasaportlarıyla başvuru yapılamamaktadır.)

Birleşik Arap Emirlikleri Vizesi - Başvuru Formu

Yelkovan Turizm
İzmir Vize bir Yelkovan Turizm markasıdır.
Adres: Gazi Osman Paşa Bulvarı No:7 D: Z16-A Hilton Center / İZMİR
Tel: 0232 441 20 14
Fax: 0232 441 20 15
Merkez Ofis: Utku Mah. 1601 Sok. No:17/2 / MANİSA
Tel: 0236 231 31 32
Fax: 0236 502 11 73
Feribot Biletleri

Acil Vize Hattı
0232 441 2014