İzmir Vize

Detaylı Bilgi: 0232 441 20 14

Çin Halk Cumhuriyeti Vizesi

Çin Halk Cumhuriyeti Vizesi İçin Gerekli Olan Belgeler;

Çin Halk Cumhuriyeti Vize Tipleri

Çin Halk Cumhuriyeti Vizesi Başvuru Formları

Konsolosluklar

Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliği Ankara

Adres: Gölgeli Sok. No: 34 G.O.P., Ankara
Telefon: 436 06 28
Faks: 446 07 48 - 446 42 48
E-Posta: chinaemb_tr@mfa.gov.cn
Çalışma Saatleri: Pazartesi-Cuma 08:30 – 17:30 Vize Bölümü: Pazartesi, Salı, Perşembe: 09.30 – 12.30

Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu

Adres: Memduhpaşa Yalısı, Mısırlı Caddesi, 6/8 Kireçburnu Mah., Sarıyer, İstanbul
Telefon: (212) 299 26 34, 299 21 87-88
Faks: (212) 299 28 55
Görev Bölgesi: Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Edirne, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Tekirdağ, Yalova.

Vize İşlemleri

Çin Halk Cumhuriyeti Vizesi - Transit
Gerekli Evraklar

PASAPORT: Seyahatin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport. Eğer var ise eski pasaportlarınız. (Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmış olmaması gerekmektedir.)

*Konsolosluk gerekli gördüğünde ek evrak talebinde bulunabilir.

**Detaylı bilgi için 0 232 441 20 14 numaralı telefonumuzu arayınız.

Çin Halk Cumhuriyeti Vizesi - Önemli Notlar

  • Çin vizesi ile Çin'e yapılan girişlerde en fazla 30 gün kalınabilir. Bu süre dolduğunda Çin'den çıkmak gerekmektedir.
  • İlk defa Çin vizesi başvurusunda bulunan şahıslar, genellikle tek girişli veya çift girişli vize başvurusunda bulunabilirler.
  • Tek ve Çift girişli vizelerin geçerlilik süresi 3 aydır. 3 ay içinde yapılan girişi takip eden 30 gün Çin'de kalınabilir. 6 Aylık ve 1 Yıllık vizeler çok girişlidir, giriş sayısı sınırlandırması yoktur. Fakat bir girişte en fazla 30 gün kalınabilir.
  • Davet mektubunda davet edilen kişinin adı soyadı, pasaport numarası, çalıştığı firma adı ve görevi, Çin’e gidiş amacı, seyahat tarihi ve seyahat edeceği yerler belirtilmelidir.
  • Davet mektubunda talep edilen giriş sayısı, her girişte kaç gün kalınacağı ve öngörülen giriş tarihi belirtilmelidir.
  • Davet eden kurumun adı, adresi, iletişim numaraları, Kurum yetkili kişisinin adı soyadı, cep telefon numarası, imzası ile Davet yazısını düzenleyen kişinin adı soyadı, cep telefon numarası ve imzası bulunmalıdır.
  • Davet yazısı ile kaç kişi davet ediliyorsa, kişi sayısı kadar davet mektubu aslı gönderilmelidir.
  • Bir yıllık ve 6 aylık çok girişli vizelerde, neden uzun süreli ve çok girişli vize talep edildiği de davet eden firma tarafından davetiyeye yazılması zorunludur.
  • Banka hesabında 5.000 TL veya karşılığı Usd veya Euro olmalıdır.
  • Başvurular ortalama 10 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır.

Çin Halk Cumhuriyeti Vizesi - Başvuru Formu

Yelkovan Turizm
İzmir Vize bir Yelkovan Turizm markasıdır.
Adres: Gazi Osman Paşa Bulvarı No:7 D: Z16-A Hilton Center / İZMİR
Tel: 0232 441 20 14
Fax: 0232 441 20 15
Merkez Ofis: Utku Mah. 1601 Sok. No:17/2 / MANİSA
Tel: 0236 231 31 32
Fax: 0236 502 11 73
Feribot Biletleri

Acil Vize Hattı
0232 441 2014