İzmir Vize

Detaylı Bilgi: 0232 441 20 14

Greneda Vizesi

Greneda Vizesi İçin Gerekli Olan Belgeler;

Greneda Vize Tipleri

Vize İşlemleri

Greneda Ticari Vize - İşveren
Gerekli Evraklar

PASAPORT: Seyahatin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport. Eğer var ise eski pasaportlarınız. (Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmış olmaması gerekmektedir.)

FOTOĞRAF: Son 6 ay içerisinde çekilmiş, arka fonu beyaz, 3.5 cm. x 4.5 cm. boyutlarında 2 adet biyometrik fotoğraf.

BAŞVURU FORMU: Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış Greneda vize başvuru formu. (Tarafımızca hazırlanmaktadır.)

DİLEKÇE: Şirketin antetli kağıdına, Greneda Konsolosluğu'na hitaben yazılmış, şirketteki görevinizi, seyahat tarihlerinizi ve amacınızı belirten, şirket imza yetkilisi tarafından kaşelenmiş ve imzalanmış dilekçe.

DAVETİYE: Ziyaret edilecek bir şirket ise; bu şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş, başvuru sahibinin pasaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye. (Davetiye gönderen kişinin pasaport fotokopisi gerekmektedir.)
Seyahat sebebi fuar ziyareti/katılımı ise fuar bileti/katılım belgeleri gerekmektedir.

ŞİRKET EVRAKLARI:

  • Faaliyet Belgesi fotokopisi (Bağlı olunan Odadan “Ticaret Odası, Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası..vb” / Son 3 ay içinde alınmış olması gerekmektedir.)
  • Vergi Levhası fotokopisi.
  • İmza Sirküleri fotokopisi.
  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  • Şirket banka hesap dökümleri. (Son 3 aya ait, bankadan kaşeli ve imzalı olarak alınmalıdır. Firma ünvanı mutlaka hesap adı kısmında yer almalıdır.)

KİŞİSEL EVRAKLAR:

  • SSK Prim Dökümü (4B hizmet dökümü - barkodlu)
  • Seyahat detaylarını belirten şahsi dilekçe.

SEYAHAT EVRAKLARI:

  • Konaklama rezervasyonu (Otel ya da konaklamanın nerede gerçekleştirileceğini gösteren belgeler. Davetiye mektubu vb. / Talep etmeniz durumunda tarafımızca otel rezervasyonu yapılmaktadır.)
  • Ulaşım rezervasyonu (Uçak, Gemi, Feribot, Tren, Otobüs.. Vb / Talep etmeniz durumunda tarafımızca rezervasyon yapılmaktadır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası. (Talep etmeniz durumunda tarafımızca 30.000 Euro' luk seyahat sağlık sigortası yapılmaktadır.)

İLAVE EVRAKLAR:

  • Nüfus cüzdanı fotokopisi.
  • Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği. (Anne, baba, kardeş, eş ve çocuk bilgisi yer alacak şekilde alınmalıdır.)

*Konsolosluk gerekli gördüğünde ek evrak talebinde bulunabilir.

**Detaylı bilgi için 0 232 441 20 14 numaralı telefonumuzu arayınız.

Greneda Vizesi - Başvuru Formu

Yelkovan Turizm
İzmir Vize bir Yelkovan Turizm markasıdır.
Adres: Gazi Osman Paşa Bulvarı No:7 D: Z16-A Hilton Center / İZMİR
Tel: 0232 441 20 14
Fax: 0232 441 20 15
Merkez Ofis: Utku Mah. 1601 Sok. No:17/2 / MANİSA
Tel: 0236 231 31 32
Fax: 0236 502 11 73
Feribot Biletleri

Acil Vize Hattı
0232 441 2014